Algemene info jeugdAlle jonge sporters kunnen bij OLVE BC terecht. We hebben dan ook een zeer uitgebreide jeugdwerking. Zo kan er bij ons op verschillende momenten gespeeld en getraind worden.


Onze trainingen worden gegeven door verschillende gediplomeerde trainers volgens het ShuttleKids principe. Om de trainingen vlot te laten verlopen, vragen we alle spelers en ouders zich te houden aan deze afspraken.


Sinds 2015 neemt onze club ook deel aan het multimove intitiatief van Sport Vlaanderen, een gevarieerd bewegingsprogramma voor kinderen van 3-8 jaar.


De spelers die hun talenten ook buiten de trainingen willen tentoon spreiden, krijgen bij ons de kans om jeugd competitie te spelen en/of deel te nemen aan het PBA-jeugdcircuit.


Ten slotte wordt er jaarlijks ook een trainingskamp voor de jeugd georganiseerd.
Dankzij deze brede waaier aan activiteiten werd OLVE Badmintonclub bekroond met het Jeugd Badminton A+ label. Dit kwaliteitslabel wordt elk jaar uitgereikt door Badminton Vlaanderen aan de clubs die bijzondere aandacht besteden aan hun jeugdwerking.


Interesse om uw zoon/dochter te laten aansluiten bij deze enthousiaste bende? Lees dan zeker de informatie op deze pagina.


Klik op de verschillende links in bovenstaande tekst voor meer informatie. Heb je nog vragen over het jeugdgebeuren, neem dan contact op via ons contactformulier of kom eens langs op 1 van onze speeldagen en spreek onze trainers aan.