Competitie bij OLVE


Ieder lid van OLVE badminton kan, indien hij of zij dat wenst, meedoen aan de competitie. Competitie wordt gespeeld in ploegen van 3 of 4 spelers. In de loop van het seizoen speel je een tiental uit- en thuis ontmoetingen. Iedereen in een ploeg speelt dan twee of drie wedstrijden per ontmoeting. De thuiswedstrijden van OLVE worden op zaterdagvoormiddag gespeeld.


De ploegen die in het huidige seizoen aantreden in de volwassenen competitie vind je rechtstreeks op onze Competitie pagina.


Als je ook interesse hebt om competitie te spelen, neem dan contact op met de competitieverantwoordelijke (Jeroen Degerickx) via ons contact formulier. In april-mei worden de nieuwe ploegen opgesteld voor het volgende seizoen. Wil je erbij zijn, geef dan op tijd een seintje. Je moet wel als competitie-speler bij Badminton Vlaanderen zijn aangesloten, wat betekent dat je als competitiespeler in onze club moet ingeschreven zijn.


Informatie over jeugdcompetitie vind je op de aparte jeugdcompetitie pagina.


Ben je daarentegen ouder dan 35 jaar, speel je graag competitie maar is de enkel-discipline echt niets voor jou? Kijk dan eens naar de PBA seniorencompetitie!