Hoe ga je te werk om een Badminton Vlaanderen account aan te maken of je adres of andere gegevens te wijzigen bij Badminton Vlaanderen?

Antwoorden op deze vragen te vinden in dit artikel...

Voordelig badmintonmateriaal bij RacketPro (alleen OLVE leden)

RacketPro black light baselineRacketpro staat voor passie voor racketsporten en in het bijzonder Badminton en Padel. En voor de tennissers schoenen en accessoires. Een plek waar je kan voelen, passen, iets kopen, racket laten bespannen of jouw webshop aankopen oppikken.

Richtprijzen voor nieuwe rackets:
nieuwe jeugdspelers: 15 à 45 euro
nieuwe volwassen spelers: 55 à 100 euro

OLVE leden genieten bij RacketPro een aantal keer per jaar van exclusieve aanbiedingen en voordelen. Deze zullen steeds aan jullie gecommuniceerd worden via Badminfo en/of e-mail.

 

Waar vind je Racketpro?

Na jarenlange aanwezigheid in hartje Edegem, eerst als Belvu, daarna als BadmintonPro/RacketPro gaat OLVE-ster Liesbeth Aerts voortaan verder met een webshop en showroom/verkoopspunt in Boechout (Vremdesesteenweg 240).

Het verkoopspunt is geopend op gevariëerde momenten: meestal maandagavond en zaterdagvoormiddag. Maak best even een afspraak door Liesbeth persoonlijk te bellen op 0473 320 620.

Daarnaast zijn er specifiek voor besnaringen 2 "racket-drop-boxen":racketdropbox

  • Doelveldstraat 38, Edegem (naast de vroegere Belvu winkel)
  • Vremdesesteenweg 240, Boechout

 

 

Een nieuw lid aanbrengen?

Je kan 20 euro korting op je eigen lidgeld krijgen als je een nieuw lid aanbrengt voor 1 van de vrije plaatsen die we op 1 mei hebben bepaald. De aangebrachte leden mogen de voorbije twee seizoenen geen lid van OLVE geweest zijn en je kan slechts 1 lid per seizoen aanbrengen.

Tussenkomst Ziekenfonds op uw OLVE lidgeld = FREE CASH !