jotlogosmallBeste leden en JOT-sympathisanten,

Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat er ook dit jaar geen Victor Junior OLVE Tournament (JOT) zal kunnen georganiseerd worden door onze club. 

De voorwaarden en procedures om een professioneel tornooi te organiseren werden pas zeer recent bekendgemaakt door Sport Vlaanderen. Na het doornemen van deze uitgebreide richtlijnen en reeks verplichtingen, moesten we helaas concluderen dat het niet meer haalbaar was om ons tornooi voor dit jaar nog goedgekeurd te krijgen en dan ook nog eens aan alle bijkomende richtlijnen te voldoen op zo'n korte tijd. Het JOT team heeft daarom besloten ook deze editie te annuleren. Een moedige en allesbehalve gemakkelijke beslissing!

Laat ons vooral niet te lang blijven hangen in gevoelens van spijt en frustratie, maar laat ons vooral vooruit kijken naar 2022! Het JOT team is reeds gestart met de eerste stappen ter voorbereiding van deze editie en heeft er duidelijk zin in :). Het doel is duidelijk: in 2022 willen we opnieuw een volwaardig tornooi organiseren voor alle leeftijdscategorieën!

Ondanks het slechte nieuws, willen we hier toch even iedereen bedanken die ons heeft geholpen en gesteund tijdens de organisatie van de afgelaste 2021 editie. We hopen dat we volgend jaar opnieuw op jullie massale enthousiasme kunnen rekenen!

Blijf sportief en gezond en hopelijk tot snel!

Het JOT team