Beste effectieve leden en kandidaat-leden,

Vrijdag 26/02/2021 gaat onze algemene vergadering door om 20u15. Gelet op de pandemie, gaat deze online door, via Microsoft Teams.

Via mail hebben jullie de link voor deze vergadering intussen ontvangen. Deze link zal actief zijn vanaf 20u.

Na het klikken op de link krijgen jullie de keuze om de vergadering te volgen via de app of via de browser. Voorkeur gaat hierbij naar de app, die je, indien nodig, eenvoudig kan installeren door de instructies op je scherm te volgen.

Iemand zal jullie dan tot de vergadering toelaten.

In geval van technische problemen om in te loggen kunnen jullie terecht bij Jeroen Degerickx (jeroen.olve[at]gmail.com of 0473 58 48 20).

De stemming gebeurt elektronisch via een link die gepost zal worden in de chat tijdens de algemene vergadering.

We danken jullie alvast om jullie geluid en camera af te zetten. Indien jullie iets willen zeggen, kunnen jullie je hand opsteken via Teams of dit melden in de chat.

Alvast bedankt voor jullie deelname, en tot vrijdag!

Recent werd het volgende beslist door Badminton Vlaanderen:
 
- aangezien nu al zeker is dat de competitie niet meer hervat kan worden voor 21/02 (rekening houdend met een inloopperiode van 4 weken), is beslist dat er dit seizoen geen stijgers of dalers zullen zijn.
 
- de resterende ontmoetingen op de kalender mogen op vrijwillige basis gespeeld worden van zodra we weer mogen badmintonnen van de overheid
 
- ontmoetingen mogen nog verplaatst worden, ook naar de maand mei
 
Heel concreet wil dit zeggen dat, van zodra we weer aan binnensport mogen doen, elke ploeg voor zichzelf kan beslissen of ze nog wilt spelen dit seizoen of niet. Niet spelen heeft geen enkel negatief gevolg, ook niet voor je individueel klassement! Door wel te spelen (en te winnen) kan je als individu dit seizoen wel nog je klassement verbeteren.
 
Van zodra we een zicht hebben op de datum van heropstart voor binnensporten, zal er samen met elke ploeg bekeken worden of er nog gespeeld zal worden en zo ja, hoeveel en welke ontmoetingen...
 
Jullie kunnen hier het nieuwsbericht van Badminton Vlaanderen nalezen.

Beste leden,

Hierbij kort het laatste nieuws wat betreft badminton in deze aanhoudende covid-tijden:

- Sporten in georganiseerd verband is tot nader order nog steeds verboden, behalve voor kinderen tot 13 jaar (bouwjaar 2008 of later). 

Voor deze leeftijdgroep gaan de activiteiten bij OLVE dus gewoon door.

 

- Competitie zal zeker NIET hervat worden vóór 14/02. Indien pas hervat kan worden na 21/02, dan zullen er sowieso geen stijgers/dalers worden aangeduid en schakelen we over op een recreatieve manier van competitie spelen...

 

Voorlopig dus nog geen concreet zicht op een mogelijke herstart voor (jong)volwassenen. Volhouden is de boodschap!

 hang in

 

 

 

no badminton

 

Vanwege de recente verstrengingen van de covid maatregelen is het voor -13 jarigen niet langer toegestaan om indoor te badmintonnen.

Het spreekt voor zich dat bij deze dan ook alle eerder gecommuniceerde jeugdtrainingen worden afgelast.

Dit alles minstens tot en met 19/11.

Sporthal Den Willecom zal ook tijdelijk de deuren sluiten.

Hou het gezond en hopelijk tot eind november!

Het bestuur