Lid worden?


Even rondgekeken op onze website en zin om je aan te sluiten? Groot gelijk! Hier leer je hoe dat moet...


Wil je graag een jeugdspeler inschrijven? Ga dan naar deze pagina voor alle informatie! Hieronder beschrijven we de procedure voor volwassen spelers...


Werp eerst een blik op het schema van onze speelavonden en kies de moment die het best bij/voor je past. Vraag vervolgens even na bij onze verantwoordelijke voor de ledenadministratie of er nog plaats is op de speeldag waar je graag wil spelen. De ledenadministratie kan je bereiken via ons contactformulier. Hij zal je bevestigen of er nog plaats is en je nog bijkomende informatie (o.a. lidgeldprijzen) mailen. Indien je 3 X wenst te komen proberen of je ineens wil inschrijven, dan bezorg je aansluitend de nodige gegevens, noodzakelijk om in orde te zijn met de voorlopige verzekering (volledige naam, geboortedatum, adres, GSM-nr) en vermeld je wanneer je voor de eerste maal zal komen.


Als je beslist om effectief bij onze club aan te sluiten, dan meld je dit opnieuw aan de ledenadministratie of aan de speeldagverantwoordelijke. Je zal dan een mail ontvangen met de betalingsgegevens, verdere info en aansluitingsvoorwaarden.


Opgelet: pas na ontvangst van het lidgeld kunnen we je aansluiten bij Badminton Vlaanderen, waardoor je officieel lid wordt van onze club en eveneens verzekerd bent.


Nadat je bent ingeschreven bij Badminton Vlaanderen krijg je in principe een bevestigingsmail van hen op het door jou aangegeven emailadres. Bedoeling is dat je hierna zelf nog een account aanmaakt op de website van Badminton Vlaanderen, waar je je persoonlijke gegevens zelf kan beheren (je hebt ook een account nodig om bvb. in te schrijven voor een tornooi). Volg hiervoor deze link, klik op 'Registreren', accepteer de voorwaarden en vul alle gevraagde informatie in. Je lidnummer (beginnende met 50...) staat vermeld in de bevestigingsmail van Badminton Vlaanderen die hierboven werd vermeld. Meer gedetailleerde instructies kan je terugvinden op deze pagina.


Nog een laatste klein detail: wanneer je een nieuw clublid aanbrengt, kan je onder bepaalde voorwaarden een korting op je eigen lidgeld krijgen. Klik hier voor meer details.


**************


OPGELET: Het is mogelijk dat mails verstuurd door onze ledenadministratie bij je spam terecht komen. In principe antwoorden wij binnen de week op uw vragen. Na een week nog niets ontvangen? Kijk dan zeker eens in je Spam box!