Badminton Vlaanderen account beheren


Hoe ga je te werk om een Badminton Vlaanderen account aan te maken of je adres of andere gegevens te wijzigen bij Badminton Vlaanderen?


Antwoorden op deze vragen te vinden in dit artikel...


Als je lid van OLVE BC wordt, dan zal onze ledenadministratie, na ontvangst van alle nodige gegevens en je betaling, je lid maken bij Badminton Vlaanderen. Zodra dit gebeurd is, zal je van Badminton Vlaanderen een mail ontvangen, waarop je Badminton Vlaanderen lidnummer is vermeld.


De ledenadministratie geeft enkel de noodzakelijke gegevens in om je lidmaatschap bij Badminton Vlaanderen te kunnen aanmaken, namelijk: voornaam, naam, geboortedatum, geslacht, adres en het mailadres dat je ons bezorgde.


Om je gegevens te kunnen bekijken, wijzigen of te kunnen koppelen aan toernooi.nl (vnl. voor competitiespelers), moet je ZELF nog wel een Badminton Vlaanderen account aanmaken.


Dit account heb je bijvoorbeeld ook nodig om in te schrijven voor een toernooi (zie dit artikel voor meer info daarover).


Hieronder vind je de info om een account aan te maken of om je gegevens te wijzigen.


1) Een account aanmaken


Ga naar de website van Badminton Vlaanderen en klik rechts bovenaan op “inloggen”. De inlogpagina verschijnt, met mogelijkheid om in te loggen, een nieuw account aan te maken of je reeds aangemaakte login of wachtwoord te achterhalen.


Nog geen account? Klik dan op "Registreren" .


Op de volgende pagina vink je “ik ga akkoord.." aan en klik je “volgende". Je moet geen rekening houden met onderstaande zin, want je kan normaal zelf deze gegevens aanpassen.


"Als je merkt dat je adres niet meer klopt dan kan je de adreswijziging doorgeven aan je secretaris. Hij zal de wijziging dan doorvoeren.”


Op de volgende pagina (Accountgegevens) geef je een gewenste loginnaam, een wachtwoord en een mailadres in en verifieer je je account door het ingeven van je lidnummer en de gevraagde gegevens. Klik ten slotte op Opslaan om de aanmaak van je account te finaliseren.


Als het om één of andere reden niet lukt om een account aan te maken, stuur dan een berichtje naar onze ledenadministratie via ons contactformulier. Er zal dan een mail gestuurd worden met een link zodat je de aanmaak van een account verder kan afwerken.


2) Je gegevens op Badminton Vlaanderen bekijken en/of wijzigen


Op de website van Badminton Vlaanderen klik je rechts bovenaan op "Inloggen". Vervolgens vul je je loginnaam en wachtwoord in in de daartoe bestemde vakjes en klik je op "Inloggen".


Je login en/of wachtwoord vergeten? Klik dan op “wachtwoord achterhalen” of "Loginnaam vergeten” en volg de stappen.


Eenmaal je succesvol bent ingelogd op je account, klik je op de knop “mijn profiel wijzigen”.

Ga naar het tabblad “adresgegevens” en voer de nodig wijzigingen in.


Vergeet niet op de knop “opslaan” te klikken en nadien uit te loggen (bovenaan rechts op je naam klikken en klikken op “uitloggen”).


Indien je problemen ondervindt, contacteer ons.