Hoe inschrijven?

 

Lid wordenSpelers die zich wensen in te schrijven, kunnen contact opnemen met de ledenadministratie via ons contactformulier of door een mailtje te sturen naar ledenadmin[at]olvebadminton.be. Vermeld hierbij zeker de volledige naam van de kandidaat-speler in kwestie, geboortedatum, adres en GSM-nr van de ouders.

Uw inschrijving is pas officieel als u een bevestiging hebt gekregen (plaatsen zijn immers beperkt).

Indien uw zoon/dochter nog nooit bij OLVE is aangesloten geweest, mag hij/zij drie keer komen proberen. Na de 3de keer proberen, ontvangt u automatisch een mail van onze ledenadministratie met de nodige informatie om de inschrijving te finaliseren (aansluitingsvoorwaarden, lidgeldprijzen, betalingsgegevens). Sneller overtuigd? Je kan altijd zelf vroeger mailen met het blijde nieuws dat je definitief hebt beslist om lid te worden van OLVE badmintonclub!

Spelers die het jaar voordien al bij ons hebben gespeeld, krijgen in augustus een overschrijvingsformulier opgestuurd waarmee zij zich opnieuw kunnen inschrijven.

Let op: Uw zoon/dochter heeft drie trainingen de tijd om na te denken of hij/zij wil blijven spelen. Wanneer u het lidgeld gestort hebt, en uw zoon/dochter besluit na nog een paar keer toch niet meer te komen, wordt het lidgeld NIET meer teruggestort.